“Residence 106” – ndërtesë residencialo-biznesore

Objekti ështe i vendosur në Komunën e Karposhit në Rr. Mitropolit Teodosij Gologanov nr. 74A

Hapsirë për shitje me pakicë në përdhesë:
818 m2
Sipërfaqja totale:
11.669 m2
Katet:
Kati nëntoksor + përdhesa + 7 kate + galeria
Numri i banesave:
106
Parking nëntoksor në dy nivele
Viti i lëshimit në përdorim:
Mars 2021

“Smart Home” për jetë moderne dhe kualitative

Zgjidhje më inovative e Shtëpisë së Zgjuar dhe Teknologjisë IP në çdo banesë e cila  përmban një paisje teknologjike multifunksionale për kontroll me video, kontroll të shtëpisë së zgjuar dhe kontroll e sigurisë së shtëpisë – Smart Security.

Smart Videophone për monitorim të hyrjes së shtëpisë dhe vizitorëve tuaj, për komunikim përmes tabletit, si dhe mundësinë për të pasur kontroll të plotë dhe komunikim përmes një aplikacioni celular nga kudo në botë.

Smart Home ju mundëson të kontrolloni dhe menaxhoni ndriçimin dhe energjinë elektrike, ngrohësin e ujit, ftohjen / ngrohjen derisa jeni në shtëpi dhe jashtë shtëpisë duke përdorur një aplikacion lehtë të përdorueshëm.  Secili anëtar i shtëpisë ka mundësi për të menaxhuar pajisjet individualisht me skena dhe matës kohe, si dhe mundësinë për të vendosur mënyra dhe kufizime speciale për anëtarët më të vegjël të familjes. Kjo do të zvogëlojë ndjeshëm harxhimet tuaja të energjisë, duke siguruar gjithashtu më shumë kohë të lirë për ju dhe familjen tuaj.

Smart Security ju mundëson të keni një shtëpi pa shumë nevojë për kujdes dhe gjithmonë të sigurt, pavarësisht nëse jeni brenda apo jashtë shtëpisë. Ppërmes sensorëve për lëvizjeje dhe sensorëve për dyer dhe dritare ofronë mbrojtje maksimale, si dhe alarm të integruar në tabletin 98 decibel, i cili çdo ndryshim të statusit në shtëpi e dërgon në telefonin tuaj cellular.

Shtëpia juaj gjithkund me ju!

Koncepti i banesave të zgjuara për rehati dhe siguri më të madhe në shtëpinë tuaj të re.

Lokacioni i ndërtesës