SMS Construction

Qëllimi ynë është të sjellim ngrohtësi, energji pozitive dhe mirqënie në projektet tona, duke kombinuar artin, kualitetin dhe arkitekturën moderne.

“Në vitin 1996 filloi tregimi i suksesit i biznesit familjar “SMS Construction” dhe për të flitet edhe sot e kësaj dite”

Projektet
East Gate Living B2
Çmimi në Bienale 2018
“Chelsea” Business Center
Qendra biznesore “Chelsea” është e vendosur mu në qendër të qytetit (Square Jadran) në Rr. Nikola Klusev nr. 11
“Manhattan” Business Center
Qendra biznesore “Manhattan” është e vendosur në Kapishtec (Prapa Qendrës Tregtare Beverly Hills) në Rr. Vasil Gjorgov nr. 20A
“Residence 106” – ndërtesë residencialo-biznesore
Objekti ështe i vendosur në Komunën e Karposhit në Rr. Mitropolit Teodosij Gologanov nr. 74A
“Porsche Macedonia”
Objekti bizneso-industrial “Porsche Macedonia” është i vendosur në Shkup Veri, në Rr. Bosnja dhe Hercegovina nr. 4