Rreth nesh

Themelimi i një biznes tregimi të suksesshëm familjar “SMS Construction” filloi në vitin 1996 dhe për të flitet edhe sot e kësaj dite.
Tregimi filloi me ndërtimin dhe krijimin e vlerave të larta – siguri, kualitet, stabilitet, si dhe kujdes ndaj mjedisit jetësor.
Nga viti në vit, përsosim dhe mbindërtojmë njohurinë tonë, mënyrën e punës dhe përvojën, duke iu përshtatur dëshirave dhe nevojave të klientëve tanë.

Rreth nesh

Në vitin 1996 filloi tregimi i suksesit i biznesit familjar  “SMS Construction” dhe për të flitet edhe sot e kësaj dit.

Tregimi më vete është i bazuar në ndërtimin dhe krijimin e vlerave të larta – siguri, kualitet, stabilitet, si dhe kujdes ndaj mjedisit jetësor.

Nga viti në vit, përsosim dhe mbindërtojmë njohuritë tona, mënyrën e punës dhe përvojën, duke iu përshtatur dëshirave dhe nevojave të klientëve tanë.

Raportet e mira të ndërtuara mbi besim, janë themelore për suksesin e “SMS Construction”.

Respekt, modesti dhe integritet janë vlerat bazë të kompanisë tonë. Ekipi ynë punon fort, i përkushtuar dhe kënaqet në procesin e zgjidhjes së sfidave komplekse.

Ndërtojmë objekte industriale, banimi dhe biznesore , që nga zgjidhja ideore deri më “çelsat në dorë” , duke i ndjekur standardet më të larta bashkëkohore.

Ne asnjëherë nuk bëjmë kompromise, për ne kualiteti nuk është zgjedhje por detyrim, ndërsa kënaqësia e klientit ështe motivimi ynë më i madh.

Dëshmi për profesionalizmin tonë dhe ndërtimet kualitative janë çmimet e fituara, “Gran-pri i BIMAS” , dhënë për tre objektet në vijim:

  • Në vitin 2000 për objektin rezidencialo-biznesor “Titanik”, i vendosur në Rr. Xhon Kenedi në Çair;
  • Në vitin 2006 për objektin industrial “Porsche Maqedoni” , i vendosur në Shkup Veri;
  • Në vitin 2018, për objektin biznesor “Çelzi biznes qendër” , i  vendosur   mu në qendër të Shkupit.