За Нас

Основањето на успешната семејна бизнис приказна “SMS Construction” започна во 1996 година и се раскажува до ден денес. Приказната започна со градење и создавање на високи вредности – сигурност, квалитет, стабилност, грижа за животната средина. Од година во година растеме, го усовршуваме и надградуваме нашето знаење, начин на работа и искуство, прилагодувајќи се на желбите и потребите на нашите клиенти.

За НасЗа “SMS Construction” добрите односи изградени со доверба се клучни за успехот. Почит, скромност и интегритет се основни вредности во нашата компанија. Нашиот тим работи напорно, посветено и ужива во решавањето на комплексните предизвици на проектите.

Градиме индустриски, станбени и деловни објекти, од идејно решение до “клуч на рака” следејќи ги највисоките современи стандарди. Ние никогаш не правиме компромиси, за нас квалитетот не е избор туку обврска, а задоволството на клиентот е наша најголема мотивација.

Доказ за нашата професионалност и квалитетна градба се добиените награди “Гран-при на БИМАС” доделени за следните три објекти: