“Manhattan” Business Center

Qendra biznesore “Manhattan” është e vendosur në Kapishtec (Prapa Qendrës Tregtare Beverly Hills) në Rr. Vasil Gjorgov nr. 20A

Sipërfaqja totale ndërtimore:
7.600 m2
Hapsirë për shitje me pakicë në përdhesë:
1.000 m2
Hapsira për zyra:
4.000 m2
Parking nëntoksor në dy nivele:
2.600 m2
Katet:
Kati nëntoksor + përdhesa + 4 kate
Viti i lëshimit në përdorim:
2014

Qendra Biznesore Manhattan është projekt biznesor A kategori, i vendosur në pjesën juglindore të rajonit qëndror biznesore të Shkupit.  Ai posedon 7.429 m2 hapsirë me zyra dhe parking të mbrendshëm. Projekti përbëhet nga 5 nivele mbitoksore dhe dy nivele nëntoksore si edhe supermarket në përdhesë.

Ndërtesa Manhattan Busines është e vendosur në të njejtën zonë me rajonin qendror “Beverly Hills dhe Kapishtec”  në një zonë të dendur biznesore, me lidhje kryesore në rrugën Vasil Gjorgov, e cila më pastaj lidhet me regjionin qëndror biznesor në Bulevardin “Nënë Tereza”, për një lidhje të përkyer me biznes lokacionet kryesor të qytetit. Qoftë me veturë apo me transport publik, stacioni i autobusave dhe hekurudhor janë në largësi prej disa minutash.

Qendra Biznesore Manhattan, është e ndërtuar me hapsirë fleksibile të zyrave, duke lejuar koncepte të mbyllura dhe të hapura, me pllaka tipike në 935 m2 , me pajisje dhe istalime të standardeve të larta që përfshin edhe dy ashensor, një paltformë për parkim në kat, HVAC teknologji, sigurim dhe mbrojtje standarde nga zjari.

Qendra Biznesore Manhattan është zhvilluar nga SMS Construction, kompani lokale me një fokus të madh në projektet rezidenciale dhe komerciale.

Lokacioni i ndërtesës