East Gate Living

“Основањето на успешната семејна бизнис приказна “SMS Construction” започна во 1996 година и се раскажува до ден денес”

Проекти
East Gate Living
Награда Биенале 2018
“Chelsea” Business Center
Бизнис центарот “Chelsea” е лоциран во строгиот центар (Сквер Јадран) на ул. Никола Кљусев бр.11
“Residence 106” – Станбено-деловна зграда
Објектот е лоциран во Општина Карпош на ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74А
Станбено-деловна зграда во Чаир
Објектот е лоциран во Општина Чаир на ул. Џон Кенеди бр.2
“Porsche Macedonia”
Индустриско деловниот објект “Porsche Macedonia” е лоциран во Скопје Север на ул. Босна и Херцеговина бр.4